روش های افزایش ایمنی در برابر بیماری ها با استفاده از پروبیوتیک ها

به گزارش مجله سرگرمی، تهران (پانا) -رییس موسسه علوم و صنایع غذایی از برگزاری هفتمین کارگاه آسیا- اقیانوسیه پروبیوتیک ها به صورت مجازی خبر داد.

روش های افزایش ایمنی در برابر بیماری ها با استفاده از پروبیوتیک ها

به گزارش ایسنا، قدیر رجب زاده با اشاره به برگزاری هفتمین کارگاه آسیا- اقیانوسیه پروبیوتیک ها، گفت: این رویداد توسط موسسه علوم و صنایع غذایی و انستیتو متخصصین صنایع غذایی آسیا اقیانوسیه (APIFP) به صورت مجازی برگزار خواهد شد.

وی زمان برگزاری این کارگاه را در روزهای 18 و 19 آذرماه سال جاری ذکر کرد و ادامه داد: هدف از این رویداد ارتقاء دانش و فراهم کردن بستر مناسب برای تبادل یافته ها و دستاوردهای جدید علمی میان پژوهشگران، صنعتگران و دست اندرکاران حوزه پروبیوتیک ها و همچنین افزایش آگاهی در مورد تأثیر مثبت آنها بر سلامت افراد است.

رجب زاده تاکید کرد: این رویداد بین المللی از سال 2014 تا به امروز در کشورهای نیوزلند، چین، ایران، ویتنام، مالزی و تایلند برگزار شده است. سومین دوره آن در سال 2016 در ایران به میزبانی این موسسه برگزار گشت.

رییس موسسه علوم و صنایع غذایی با تاکید بر اینکه این کارگاه به صورت دوره ای در یکی از کشورها برگزار می شود، خاطر نشان کرد: هفتمین دوره کارگاه آسیا-اقیانوسیه پروبیوتیک ها با موضوع اصلی افزایش ایمنی در برابر بیماری ها با استفاده از پروبیوتیک ها برگزار می شود.

رجب زاده پروتیوتیک ها را از اجزای اصلی برای افزایش و ایجاد غذاهای فراسودمند دانست که نقش مهمی در سلامت زایی جامعه دارد.

iranpixfa.ir: ایران عکس | مجله ایران گردی، صنعت گردشگری و مسافرتی ایران

genarena.ir: مجله آرنا، وبلاگ تفریحی، سرگرمی و خبری

fixfun.ir: مجله سرگرمی | مجله تفریحی، سرگرمی و مسافرتی

منبع: خبرگزاری پانا
انتشار: 28 مهر 1400 بروزرسانی: 28 مهر 1400 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 116526

به "روش های افزایش ایمنی در برابر بیماری ها با استفاده از پروبیوتیک ها" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "روش های افزایش ایمنی در برابر بیماری ها با استفاده از پروبیوتیک ها"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید